Warning: A non-numeric value encountered in /home2/totalqarm/qualitycompas.ro/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Adresa: str. Bucuresti nr.351, Giurgiu J40/1204/2011 România

Telefon: 0371 407 121

Email: office@qualitycompas.ro

Centrul Medical DUNAREANA – GIURGIU este un proiect deosebit de ambitios dezvoltat de compania QUALITY COMPAS din Bucuresti impreuna cu Fundatia QUALITY MED. Centrul Medical este destinat ingrijirilor paliative prin spitalizare continua pentru bolnavii de cancer in stadii terminale, pentru bolnavi care prezinta co-morbidităţi severe, ducând la o speranţă de viaţă de 3 luni sau mai mică, incluzând, fără a se limita la:

  • Boala cronică obstructivă pulmonară;
  • Insuficienţa cardiacă congestivă;
  • Boli neurologice (AVC, SAL, SM);
  • Insuficienţă renală;
  • Boli de ficat (Insuficienţă hepatică) ;
  • Boala recurentă după chirurgie / radiaţii /chimioerapie.

In cadrul companiei QUALITY COMPAS exista si Serviciul Medical Ingrijiri la Domiciliu (SMID) care are rolul de a veni in ajutorul pacientilor asigurati, prestand servicii de ingrijiri medicale si ingrijiri paliative la domiciliu. Sediul SMID este in sediul „Centrului de Ingrijiri Medicale DUNAREANA” din Giurgiu, str. Bucuresti, nr.351 si isi desfasoara activitatea in conformitate cu reglementarile legale actualizate, cu cerintele contractuale, cu regulamentele si procedurile interne, in deplina cunostinta a acestora.

SERVICIUL MEDICAL DE INGRIJIRI LA DOMICILIU are ca scop indeplinirea obiectului de activitate stipulat prin reglementarile legale in vigoare.

Centrul Medical a preluat numele fostei intreprinderi textile DUNAREANA – GIURGIU deoarece este amplasat in fosta cantina a intreprinderii in baza contractului de inchiriere nr. 25/15.05.2014 dintre compania QUALITY COMPAS SRL si PARCUL TEHNOLOGIC si INDUSTRIAL NORD SA. Contractul a fost incheiat pentru o perioada de 18 ani cu posibilitate de prelungire.

Centrul Medical este amplasat in str. Bucuresti nr.351, Giurgiu, in apropiere de DN 5 Bucuresti – Giurgiu, pe o strada linistita cu un spatiu verde in fata. Cladirea este structurata pe parter si etaj, cu o suprafata de 750 mp pe nivel, beneficiind de spatiu verde si de loc de parcare. Distanta dintre Centrul Medical Dunareana si cea mai apropiata unitate spitaliceasca este de 2,5 Km ( fata de Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu).

Distanta dintre Centrul Medical Dunareana si cea mai apropiata unitate spitaliceasca este de 2,5 Km ( fata de Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu), astfel incat in situatiile in care apar incidente neprevazute, pacientii centrului vor putea ajunge la o unitate sanitara de urgenta.

Cladirea este inconjurata de spatiu verde aproximativ 2500 mp, cu 30 locuri parcare si 3 cai de acces pentru: Pacienti (acces prevazut si cu rampa), Personal, Iesire Urgenta.

Centrul Medical Dunareana este singurul centru de ingrijiri paleative din judetul Giurgiu ceea ce face demersul nostru deosebit de important. Avem sprijinul autoritatii locale, care isi doreste de mult infiintarea unui astfel de centru in municipiul Giurgiu.

Contact:
Centrul Medical este amplasat in str. Bucuresti nr.351, Giurgiu, in apropiere de DN 5 Bucuresti – Giurgiu.